Misja Vermeulen – Stichting Happy Life Oosterhout

Misja Vermeulen

bestuurslid

persoonlijke gegevens


Misja Vermeulen - Coordinator Muziek en Bewegen
  • Misja Vermeulen
  • Bestuurslid bij Stichting Happy Life Oosterhout
  • Yoga Docent bij Ganesha Yoga
  • 06 34 76 98 62
  • misja@happylifeoosterhout.nl

over mij


Mijn intentie met de yogalessen die ik geef is om mensen in een staat van vertraging en bewustzijn te brengen. Dit is vanaf het begin dat ik yoga &meditatieles gaf een bewuste keuze geweest. Ik biedt hiermee een oplossing voor de negatieve effecten van alsmaar in de hoogste versnelling mee te moeten draaien in de huidige maatschappij. Omdat ik 3 jaar in India heb gespendeerd en de authentieke Yoga bij de roots heb mogen ervaren en bij verschillende yogamasters in de Himalayas in de leer ben geweest, kan ik de vertaalslag leggen tussen deze krachtige oude spirituele tradities en de westerse behoefte aan innerlijke rust.

"Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen meer bewustzijn, levensvreugde en positiviteit in hun leven te brengen. Ik gebruik hier de unieke Ganesha Yoga stijl voor om mensen van een stressvol leven naar innerlijke rust te brengen.”

Wat ik bij elke yogales doe is mensen naar een innerlijk rustpunt brengen door afgestemde muziek te gebruiken. De geur in de ruimte is fijn door de wierook en het licht in de ruimte is subtiel en sfeervol. Daarbij creëer ik een “sacred space” die ideaal is om je af te stemmen op de subtielere helende veranderingen in energie tijdens de Yogasessie. Mijn natuurlijke uitstraling als persoon is ook heel rustig en dat werkt dan ook als een spiegel voor mensen om hun eigen innerlijke rust weer te vinden of te ontdekken. Ook creëer ik een sfeer van vertrouwen waar iedereen zichzelf kan zijn. Er komt geen prestatie bij kijken, je hoeft niets te veranderen, je bent goed zoals je bent! Je huidige fysieke gesteldheid is niet van belang. Het is belangrijker dat je accepteert wie je bent. Yoga ontvouwt zich voor iedereen op natuurlijke wijze op zijn of haar tempo. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen meer bewustzijn, levensvreugde en positiviteit in hun leven te brengen. Ik gebruik hier deze unieke rustige maar ook krachtige Ganesha Yoga stijl voor om mensen van een stressvol leven naar innerlijke rust te brengen.

“Ik organiseer jaarlijks een Spirituele reis naar India specifiek naar die roots in de Himalaya waar ik yoga heb geleerd en India in mijn hart gesloten heb.”

Ik organiseer jaarlijks een Spirituele reis naar India specifiek naar die roots inde Himalaya waar ik yoga heb geleerd en India in mijn hart gesloten heb. Bijdeze reis leer je veel over de specifieke technieken die ik gebruik bij Ganesha yoga om tot innerlijke rust te komen. Ook ga je met de Ayurveda kennis maken en je krijgt een gezondheid consult bij een Ayurvedische doktor. We bezoeken ook belangrijke tempels, yoga ashrams en eenTibetaans klooster. We verblijven in een goed hotel op een hele fijne plaats aan de voet van de Himalayas aan de heilige rivier de Ganges.

Naast het spirituele yoga vak loopt muziek ook als een rode draad door mijnleven. Ritmisch muziek maken heeft me altijd al getrokken, van het allereerste begin met muziekles op de westerse drumstel toen ik nog maar10 jaar was. De interesse ging op latere leeftijd toen ik op het conservatorium in Rotterdam zat, vooral naar niet-westerse percussie instrumenten zoals: de Egyptische Darabouka, de Afrikaanse Udu, de handpan en uiteindelijk de Framedrum die ik al sinds 2007 bespeel en sinds 2016 les in geef.

“De frame drum leren spelen is leuk om te doen, educatief en het is goed tegen stress want het brengt je helemaal in het hier en nu! Het bevordert creativiteit, eenheid en een gevoel van welzijn.”

De unieke leer methode die ik heb ontwikkeld maakt de Framedrum spelen mogelijk voor mensen die weinig tot geen muzikale achtergrond hebben. Je wordt geleidelijk meegenomen vanaf het begin tot een solide basis in slechts3 uur. De meeste mensen staan daarmee verbaasd over hun eigen kunnen.Uiteraard krijg je dan ook drum advies, een hele gezellige en educatieve middag en hopelijk ook een nieuwe muzikale passie erbij! Mijn motto is dan ook “drum jezelf gelukkig” Want het is precies die “Joy” die je voelt als je muziek maakt. Buiten de Joy van het muziek maken werkt Frame drummen ook holistisch en therapeutisch. Het stimuleert de alfa hersengolven die een euforische staat veroorzaken door de endorfine die vrijkomt. Het geeft ook een boost aan je immuunsysteem. De body & mind connectie wordt versterkt en je wordt er ook meer relaxed van. Je kan je beter focussen en je negatieve emoties en gedachtes beter loslaten.

mijn specialisaties


yoga

Ik help mensen van een stressvol leven naar een leven vol innerlijke rust, bewustzijn, levensvreugde en positiviteit.

spirituele reizen

Ik neem mensen mee naar een bijzondere yogaplek in de Himalayas, India. Voor een bezielde leerzame ontspannen en luxe spirituele reis.

framedrums

Ik leer mensen door framedrum te spelen met Passie &Joy muziek maken. Mijn motto is: “Drum jezelf gelukkig”

let's get in touch


Heb je nog een vraag aan mij ? Aarzel vooral niet en neem vrijblijvend contact met me op.

telefoonnummer

06 34 76 98 62

e-mailadres

misja@happylifeoosterhout.nl

skype

-