Mark Graveleyn – Stichting Happy Life Oosterhout

Mark Graveleyn

bestuurslid

persoonlijke gegevens


  • Mark Graveleyn
  • Bestuurslid bij Stichting Happy Life Oosterhout
  • Directeur bij Prospects at Work
  • 06 31 93 63 48
  • mark@happylifeoosterhout.nl

over mij


Vanaf mijn 20e jaar ben ik werkzaam in de hulpverlening, een passie waar ik mij zelf flink heb leren kennen. Mijn arbeidzame leven ben ik gestart in de daklozenopvang en via een rondweg van gevangenisbewaarder tbs, gegroeid tot directeur van Prospects @ Work waar ik mensen met diverse problematiek begeleid in hun leven.

"Mijn arbeidzame leven  ben ik gestart in de daklozenopvang en via een rondweg van gevangenisbewaarder tbs, gegroeid tot directeur van Prospects @ Work"

Vanuit een drive om te leren heb ik diverse opleidingen gevolgd. Van sociaal pedagogisch medewerker naar HBO sociale studies, tot mediator en social worker. Dus ik heb een stevige theoretische achtergrond, echter de vele praktijkervaringen zijn voor mij de grootste leerschool geweest.

De diverse doelgroepen waar ik mee heb gewerkt zijn erg breed. Ik heb in het dagelijks leven een verscheidenheid aan mensen leren kennen zoals in het fractiewerk in de lokale politiek en het starten van een eigen bedrijf.

"De diverse doelgroepen waar ik mee heb gewerkt zijn erg breed. Ik heb in verscheidenheid aan mensen leren kennen, zoals in het fractiewerk in de lokale politiek en het starten van een eigen bedrijf"

Mijn naam is Mark Graveleyn. Met mijn vrouw waar ik sinds mijn 16e mee samen ben en onze twee kinderen, zijn we een gelukkig gezin. Onze passie is reizen en we trekken met de camper er graag op uit om afgelegen plaatsen en de natuur te ontdekken. In 2012 ben ik gestart met een Prospects @ Work waar we mensen met diverse achtergronden begeleiden naar zelfredzaamheid. Dit doen we door middel van groepsbegeleiding, ambulante begeleiding en coaching. Ondernemerschap bied mij de vrijheid om te experimenteren, van de geijkte paden af gaan en keer op keer zoeken naar nieuwe oplossingen in de zorg.

"Als coach gebruik ik voornamelijk NLP. Om mensen in beweging te krijgen, dit gaat vaak gepaard met provocatief coachen en een gezonde dosis humor."

In 2013 ben ik na een lange weg van theoretisch en praktisch leren in contact gekomen met NLP, een verademing welke ik ieder mens op deze wereld gun. Als coach gebruik ik voornamelijk NLP om mensen in beweging te krijgen, dit gaat vaak gepaard met provocatief coachen en een gezonde dosis humor. Vaak krijg ik van cliënten en stakeholders te horen dat de rust, het respecteren van het model van de wereld van de ander en de doortastendheid als prettig ervaren worden.

Toch miste ik iets, een stukje perfectie in mij is gaan werken, ik wilde de NLP methodiek zuiverder krijgen voor de mensen in de rol van hulpverlener / dienstverlener, manager, ouder, eigenaar van een bedrijf of organisatie, coach, of gewoon een mens die wil groeien. Zo is in het najaar 2018 is NLP Vivante geboren. Door de skills die ik in de jaren binnen justitie geleerd heb, de durf om out of the box te denken en soms onorthodoxe manier van werken bied ik een maatwerkpakket die doeltreffend is op het gebied van wonen werken en vrije tijd. Door dagelijks te mogen experimenteren en creëren, ben ik gemotiveerd en heb ik de ideale baan die ik wens.

let's get in touch


Heb je nog een vraag aan mij ? Aarzel vooral niet en neem vrijblijvend contact met me op.

telefoonnummer

06 31 93 63 48

e-mailadres

mark@happylifeoosterhout.nl

skype

-