Franca Schuller – Stichting Happy Life Oosterhout

Franca Schuller

secretaris

persoonlijke gegevens


 • Franca Schuller
 • Secretaris bij Stichting Happy Life Oosterhout
 • 50-plus coach bij Franca Schuller
 • +31 6 30 48 72 06
 • franca@happylifeoosterhout.nl

over mij


Ik ben van nature heel rustig, luister graag naar levensverhalen en het verhaal achter het verhaal. Door mijn niet aflatende nieuwsgierigheid en brede belangstelling volg ik altijd wel een cursus, training, seminar of workshop en lees voornamelijk boeken om mezelf steeds verder te ontwikkelen. Door mezelf steeds beter te leren kennen gaat het me makkelijk af zonder oordeel te kijken en luisteren.

Het meest blij word ik om een client te begeleiden in zijn/haar bewustwordingsproces. Zo fijn te zien dat de client met een brede glimlach en een twinkeling in de ogen na een sessie de deur uitstapt. 

“Ik luister graag naar levensverhalen en het verhaal
achter het verhaal”

Dyslexie

Als kind was ik huilerig, had de behoefte om vaak alleen te zijn, vooral na een dag op school. Dat werd me niet in dank afgenomen en kreeg regelmatig een opmerking als: "jij bent ook zo gevoelig, bijt toch eens van je af". Lezen ging me niet goed af. Een p, b, d, daar zag ik geen verschil in en als ik al iets wilde lezen dan was het letter voor letter spellen.
Ik weet nog heel goed een voorval in de derde. nu groep 5.… ik was aan de beurt om iets voor te lezen bij Nederlands al stotterend en letter voor letter las ik een zin voor. De reactie van de juf was: “hou maar op jij”. Dit voorval stond nog lang in mijn geheugen gegrift, wat mijn leesvaardigheid niet ten goede kwam.

“Zo fijn om te zien dat de client met een brede glimlach en een twinkeling in de ogen na een sessie de deur uit stapt."

Zelfontwikkeling

Zo rond mijn 50ste begon ik mezelf af te vragen: Waarom doen mensen zoals ze doen? Ik ging een studie praktische psychologie doen en al gauw draaide de vraag om van “waarom doen mensen zoals ze doen? Naar “waarom doe ik zoals ik doe”. Tijdens deze studie hoorde ik voor het eerst over hooggevoeligheid en wist meteen daar wil ik meer van weten. Door het volgen van opleidingen heb ik mijn kennis over hooggevoeligheid verder ontwikkeld. Tijdens mijn studies ben ik op het pad gekomen van zelfontwikkeling. Ook ontdekte ik dat het leesprobleem een naam had namelijk dyslexie. Veel kwartjes vielen op zijn plek, stap voor stap ging ik richting mijn missie.

"Mijn missie om mensen te helpen, manifesteert zich door de wereld te laten zien dat je na je 50te de beste jaren van je leven kan ervaren"

Ik droomde er als kind al van om mensen te helpen. Mijn pad leidde via kinderverzorging, stewardess/kok op een passagiersschip, instellingskok bij oudere mensen, mantelzorg, nieuwetijdskinderen en HSP naar wat geluk betekent voor 50 plussers.

reacties van klanten


 • "Jouw werkwijze en benadering van de gestelde problematiek, de doelgerichte focusvraagstelling en het mij aanleren van de bijbehorende technieken, vormen een geheel."
 • "Geeft vertrouwen"
 • "Bij jou voel ik me gehoord en gezien"
 • "Haalt door haar manier van vragen stellen altijd weer het beste boven"
 • "Als ik naar huis ga voel ik me heel goed"
 • "Jij geeft altijd meer dan ik verwacht"

mijn specialisaties


50+

Ik help 50-plussers om met zelfzekerheid, zelfvertrouwen en zingeving een helder en juiste koers te bepalen voor deze fase van hun leven.

hooggevoeligheid

Ik help hooggevoelige 50-plussers authenticiteit in te zetten als kracht.

let's get in touch


Heb je nog een vraag aan mij ? Aarzel vooral niet en neem vrijblijvend contact met me op.

telefoonnummer

+31 6 30 48 72 06

e-mailadres

franca@happylifeoosterhout.nl

skype

-