Esther Molewijk – Stichting Happy Life Oosterhout

Esther Molewijk

penningmeester

persoonlijke gegevens


Esther Molewijk - Coordinator Bewustwordingsplein
  • Esther Molewijk
  • Penningmeester bij Stichting Happy Life Oosterhout
  • 06 13379926
  • esther@happylifeoosterhout.nl

over mij


Op 3 oktober 1979 ben ik geboren en daarna getogen in Oosterhout, met een kleine uitstap naar de provincie Utrecht tijdens mijn stage en werk in het laboratorium van het RIVM in Bilthoven. Na mijn eerste burn-out startte hier de zoektocht naar mezelf.

Door het verzamelen van wie ik ben, wat écht bij me hoort en juist op te ruimen wat mij volledig in de weg stond, heb ik mijn eigen ruimte gecreëerd om zo vanuit innerlijke rust me weer te kunnen verbinden met mijn authentieke wijsheid. 

Nu zeker 15 jaar later kijk ik liefdevol naar mezelf met al mijn mooie en minder mooie kanten. Zie ik mezelf ook als dochter, partner, moeder, zus, vriendin en mentor. Ik zie een hoogsensitieve, hoogbegaafde vrouw met unieke talenten en gaven, die alles aan wil kijken dat gezien wil worden. Hierdoor kan ik blijven groeien en anderen helpen op dit pad.

"Mijn streven is vooral om ten alle tijden mezelf te zijn, te leven in het moment en te gaan waar ik nodig ben. Hierbij is mensen met elkaar verbinden en het verspreiden van liefde, licht en een flinke dosis magie mijn dagelijkse missie."

Mijn naam is Esther van de Kamp, ben getrouwd met Maurice Molewijk en wij hebben samen een prachtige zoon Casper en een ondeugende viervoeter Floyd.

Ik hou ontzettend van het lezen van fantasy, persoonlijke ontwikkeling en alles wat met opruimen en inrichten te maken heeft. Daarnaast vind ik het heerlijk om te wandelen met de hond, paard te rijden in het bos, het opknappen van meubels en het voeren van diepgaande gesprekken van hart tot hart.

"Mijn droom is zoveel mogelijk mensen te begeleiden om vanuit verbinding met hun authentieke wijsheid te leven en ondernemen."

Nadat ik in 2012 ontdekte dat het werken in loondienst niet bij mij paste, heeft het ondernemerschap mij gevonden. Dit leidde van verkoopstyling naar professional organizing en later tot Ruimte Creatie Coach en mentor. Mijn bedrijf en ik zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op deze manier kan ik volledig mezelf zijn en mijn unieke talenten en gaven inzetten voor mijn klanten en licht en liefde verspreiden. Wanneer ik groei, groeit mijn bedrijf en groeien mijn klanten met mij mee.

"Bij mij is iedereen gelijk, luister ik zonder oordeel naar het verhaal achter de woorden, ben ik eerlijk en oprecht in de woorden die ik zeg en de gebaren die ik maak."

Ik leg geen dingen op die men moet doen, maar laat ze voelen en ervaren wat mogelijk is. De daadwerkelijke keuze ligt altijd bij de ander. Alleen wanneer je jezelf openstelt, is er ruimte voor groei en heling.

Ik vind het iedere keer zo magisch wanneer ik mijn klanten met sprankelende ogen, een stuk rustiger, opgeruimder, lichter en met een rugzak vol mooie nieuwe tools met een knuffel gedag mag zeggen. Wetende dat je hier een rol in hebt gespeeld is soms niet in woorden uit te drukken.

Wat zeggen klanten over mij ?

  • Bij Esther voel ik me op mijn gemak. Durf ik meer van mezelf te laten zien dan ik normaal zou doen en daar kom ik nou net verder mee. Ze is lief, invoelend en fijn om mee te praten.
  • Ik kan het iedereen aanraden om Esther je huis of werkruimte energetisch te laten reinigen. Het geeft rust en energie. Alsof er een frisse wind doorheen is geweest.
  • Tijdens het volgen van deze training voelde ik dat ik dichter bij mezelf kwam. Ruimte wilde creëren voor mezelf. Er borrelde van alles en ik wilde mogelijkheden creëren. Voor meer energie, beter bij mezelf te kunnen blijven, dromen voor een fijnere invulling van mijn leven. Beren en bezwaren heb ik gezien en gevoeld. Maar voor het eerst laat ik me er niet meer door tegenhouden. Het hele traject is voor mij een les geweest, een weg naar moed, lef, acceptatie en vooral erkenning van mezelf. Elke dag voel ik dat ik nu juist daardoor meer geef. En leef. Dank je wel voor je begeleiding.
  • Ik liep écht even compleet vast, maar tijdens deze magische Wandeling vielen de puzzelstukjes op z'n plek. Ik kreeg nu echt de handvatten die ik nodig had om weer in beweging te komen. Echte aanrader!
  • Wat een prachtige en magische ochtend was het vanmorgen. Ook in de auto terug naar huis bleef ik glimlachen. Eenmaal thuisgekomen ben ik met een verliefd gevoel aan de slag gegaan. Het stroomt als vanzelf uit mijn vingers en dat wat nog niet komt kan ik onmiddellijk loslaten en erop vertrouwen dat het nog wel komt.
  • Grote inzet, betrokkenheid, altijd hartelijke spontaniteit en warme aanwezigheid.

Ik ben expert in de fysieke en energetische Kracht van Opruimen en sta ik er steeds van versteld hoe ik de puurheid in mensen naar boven kan brengen.

Waardoor ook zij vol vertrouwen een leven vol betekenis kunnen leven op een manier die bij hun past.

"YOU ARE UNIQUE, SO CREATE YOUR SPACE AND OWN IT"

mijn specialisaties


coaching & healing

Ik geef je, tijdens een magische wandeling in het bos, grensverleggende inzichten, direct toepasbare tools en healing, zodat jij gelijk vol ruimte en energie weer verder kunt.

clearing & healing

Ik help je bij het energetisch reinigen van jouw hoofd, lichaam, huis & praktijkruimtes, waardoor jouw eigen ruimte weer fris, liefdevol en veilig aanvoelt, zodat jij je weer verbonden voelt met wie je diep van binnen bent.

organizing & clearing

Ik laat je de Kracht van (praktisch en energetisch) Opruimen ervaren, waarbij jij zelf een goede basis kunt neerzetten. Een basis die jouw krachtige, mooie zelf weerspiegelt, ondersteunt en inspireert om te doen en te ontdekken wat jij het allerliefste doet!

let's get in touch


Heb je nog een vraag aan mij ? Aarzel vooral niet en neem vrijblijvend contact met me op.

telefoonnummer

06 13379926

e-mailadres

esther@happylifeoosterhout.nl

skype

-