Miranda Hoefmans – Stichting Happy Life Oosterhout

Miranda Hoefmans

Virtueel Assistent

persoonlijke gegevens


Miranda Hoefmans - Coordinator Lezingen
  • Miranda Hoefmans
  • VA bij Stichting Happy Life Oosterhout
  • VA bij Miranda Hoefmans
  • +31 6 38 900 702
  • miranda@happylifeoosterhout.nl
  • www.mirandahoefmans.nl

over mij


Mijn naam is Miranda Hoefmans. Ik ondersteun de organisatie van het Happy Life Festival bij diverse werkzaamheden.  Ik woon samen met mijn mooie gezin in Gilze. In mijn vrije tijd sport ik graag. Wandel graag in de natuur. Houd van koken en tuinieren en af en toe een spirituele workshop. Vind quality time met mijn gezin en vriendinnen belangrijk. Daarnaast blijf ik mezelf ook ontwikkelen. Groeien en specialiseren. Want stilstand is achteruitgang!

"Ik vind het heerlijk om mezelf te blijven ontwikkelen, groeien en specialiseren. Stilstand is immers achteruitgang...!"

Ik heb jarenlang gewerkt in allerlei administratieve, organisatorische en commerciële functies. In loondienst. Hier heb ik veel kennis en ervaring opgedaan en daardoor ben ik breed inzetbaar. Sinds begin 2018 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan: Ik ben gestart als zelfstandig ondernemer. Virtueel Assistent. 

Mijn passie is namelijk het ontzorgen van mensen. Ik vind het heerlijk mensen werk uit handen nemen, zaken regelen en ondersteunen. Zowel zakelijk als privé. Als zelfstandig ondernemer kan ik al mijn kennis en ervaring inzetten. Daarnaast kan ik meer voor andere ondernemers betekenen.  Echt een eigen bijdrage leveren aan mijn opdrachtgevers. Het ondernemerschap geeft mij de mogelijkheid om het werk te doen wat ik écht leuk vind. Samen te werken met de mensen waar ik graag mee samenwerk.  Samenwerken, elkaar inspireren en samen groeien! Ontzorgen en ondernemen geven mij energie!  

"Mijn passie is namelijk het ontzorgen van mensen. Ik vind het heerlijk mensen werk uit handen nemen, zaken regelen en ondersteunen. Zowel zakelijk als privé."

Als virtueel assistent ontzorg en ondersteun ik drukke ondernemers of zzp-ers. Met name vrouwelijke ondernemers. Trainers en coaches. Naast uitvoerende taken denk ik ook pro-actief mee en kijk naar verbeteringen, kansen en mogelijkheden. Alles, zodat zij ruimte krijgen om te groeien als ondernemer en als persoon!

mijn specialisaties


office support

plannen & organiseren

social media

let's get in touch


Heb je nog een vraag aan mij ? Aarzel vooral niet en neem vrijblijvend contact met me op.

telefoonnummer

+31 6 38 900 702

e-mailadres

miranda@happylifeoosterhout.nl

skype

-