voor een standplaats op het festival – Stichting Happy Life Oosterhout

aanmelden voor een standplaats op het festival

AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK.
ALLE STANDPLAATSEN ZIJN BEZET voor editie 2019.

Je bent een coach, trainer, therapeut of docent. Met je vaardigheden wil je dolgraag anderen inspireren en motiveren op het Happy Life festival op zaterdag 7 september 2019.

Team Happy Life stelt een beperking aan het aantal deelnemers in dezelfde branche. De redenen hiervoor zijn om de concurrentie onder de standhouders zo laag mogelijk te houden en het aanbod voor de bezoekers zo breed mogelijk te maken. Dit is dus ook in jouw voordeel! Je kan online jezelf aanmelden als deelnemer. Na sluiting van de aanmeld periode, 1 mei 2019, zal Team Happy Life je aanmelding in behandeling nemen. Uiterlijk op 15 mei krijg je een definitieve bevestiging of je bent ingedeeld op ons festival.

Meld je alleen aan als je al vrij goed weet wat je zou willen doen. Het team Happy Life biedt jou verschillende opties aan om op het festival terrein te gaan staan. Je kan kiezen voor een hele of een halve kraam op het festival. Een hele kraam is 4 x 1,5 meter, een halve kraam is 2 x 1,5 meter. Dit is inclusief de ruimte voor jou om achter je kraam te staan. Een kraam optioneel, je kan ook kiezen voor alleen een tent. Je huurt een kraam, een tent of een kraam en een tent in een van de thema gebieden op ons festival. Je zorg zelf voor de inrichting van je kraam of tent.

item

afmeting

prijs

een hele kraam

4 x 1,5 meter

€ 80

een halve kraam

2 x 1,5 meter

€ 45

een tent

3 x 3 meter

€ 90

stroom

-

€ 20

water

-

€ 20

houten vloer

-

€ 20

Privé consulten

In je eigen kraam ben je vrij om te doen wat je wil. Je kan er privé consulten aanbieden of andere activiteiten plannen. Een van de doelen van ons festival is dat alle activiteiten laagdrempelig zijn en blijven voor de bezoekers. We zien dan ook graag dat er vele gratis activiteiten te vinden zijn. Mocht je toch een vergoeding willen vragen voor je consult, dan mag je daar maximaal € 10 voor vragen. Op deze manier blijft het doel en de missie van het festival gehandhaafd. Wanneer je privé consulten wil geven, dien je minimaal een marktkraam te huren. Het geven van privé consulten zonder marktkraam is niet toegestaan. 

AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK.
ALLE STANDPLAATSEN ZIJN BEZET voor editie 2019.

De plattegrond van het Happy Life Festival 2019