als deelnemer op de Food Plaza – Stichting Happy Life Oosterhout

aanmelden als deelnemer op de food plaza

Wat geweldig dat jij wil je wil aanmelden als deelnemer op ons festival. Je bied de bezoekers van het Festival directfood aan. Food dat aansluit bij de uitdagingen van deze tijd. Zoals bijvoorbeeld vers, naast rationele voeding bied je ook suikervrij, lactosevrij, glutenvrij en veganistische food aan.

Happy Life stelt een beperking aan het aantal  deelnemers in dezelfde branche. De redenen hiervoor zijn om de concurrentie onder de standhouders zo laag mogelijk te houden en het aanbod voor de bezoekers zo breed mogelijk te maken. Dit is dus ook in jouw voordeel !

standplaats

Meld je alleen aan als je al vrij goed weet wat je zou willen doen. Het team Happy Life biedt jou verschillende opties aan om op het festival terrein te gaan staan. Als deelnemer op de foodplaza heb je zelf een foodtruck of richt je eigenstandplaats in. Op een manier dat past bij de missie van het Happy Life Festival.

betaling

Op foodplaza wordt er betaald met munten. Van € 1,00 en € 0,50. Er wordt 20 / 80 % regeling gehanteerd. Voor de geinde munten ontvang je 80 % van de omzet. In de 20% is inbegrepen elektra, water en vloerdelen.

zichtbaarheid

Je kan er ook voor kiezen om extra zichtbaar te zijn op het festival. Elke deelnemer wordt opgenomen in het programmaboekje en op onze website. Standaard worden deelnemers alleen met hun bedrijfsnaam opgenomen in de lijsten die per thema op de website te zien zullen zijn. Kies je voor extra zichtbaarheid, dan kun je tegen een extra vergoeding worden uitgelicht. Je wordt dan met foto, contactgegevens en link naar je website vermeld.  Er zijn ook mogelijkheden om videobeelden op de website te plaatsen, informeer bij ons naar de mogelijkheden.

verwacht aantal bezoekers

Vorig jaar waren er op de zaterdag 3000 bezoekers Dit jaar is er de vrijdagavond bij gekomen.  Vrijdag en zaterdag samen wordt het bezoekersaantal geschat tussen de 5.000 en 5.500 bezoekers

De plattegrond van het Happy Life Festival 2019