als muzikant – Stichting Happy Life Oosterhout

aanmelden als muzikant

Ben jij die muzikant die een happy vibe kan creƫren op het Happy Life Festival?

Wij zijn altijd op zoek naar muzikanten, bands of DJ's die de juiste snaar bij ons publiek kunnen raken met hun muziek ! Op ons festival staan genieten, tijd voor jezelf na een drukke dag centraal. Of je nu lekker los gaat en danst op muziek of heerlijk ontspant er van geniet, muziek speelt op ons festival een belangrijke rol !

We zouden je dan ook willen uitnodigen om het aanmeldingsformulier hieronder in te vullen. Vertel iets over jezelf en de passie waarmee jij je muziek maakt. Geef een aantal website, spotify of youtube links aan ons door zodat we kennis kunnen maken met jouw muziekstijl zodat we kunnen bepalen of het past bij de boodschap die we met ons festival willen uitstralen. Geef ook aan hoe je muziek maakt, versterkt of akoestisch en wat je daarbij nodig hebt.

Hieronder zie je de plattegrond van ons festival. Er zijn verschillende locaties waar jij als muzikant kan staan. Het donker gearceerde vlak voor het theehuis is een open vlakte met een podium waar muziek gemaakt kan worden. Mensen lopen via de kleine poort bij gebied A (ontspanning) naar binnen en lopen dan voorbij terwijl je daar op het podium staat. Locatie Haagbeuk is een podium op het water. Terwijl je daar staat, zitten de bezoekers aan de overkant bij de waterkant naar jou te kijken en te luisteren. Locatie Eik bevindt zich in het hart van het festivalterrein waar diverse lezingen en workshops gehouden worden, maar ook de festivalmarkt en het eten en drinken plein zich bevindt. Naar aanleiding van de muziekstijl die je maakt, zul je op een van deze locaties worden ingedeeld. Je mag in je aanmelding je voorkeur aangeven als je dat wilt.

Na aanmelding krijg je van ons een bevestiging. Na de sluiting van de inschrijfperiode maken we een selectie en laten we je weten hoe en waar je een plek krijgt in ons programma. We nemen op dat moment de tijd, het podium en de benodigde materialen met je door.

De plattegrond van het Happy Life Festival 2019