Aanmelden – Stichting Happy Life Oosterhout

meld je aan voor diverse activiteiten

We zijn nog volop bezig met het plannen van het Happy Life Festival voor 2019 ! Omdat we regelmatig vele enthousiaste coaches en trainers spreken die allemaal een lezing of een workshop willen geven, willen we je vragen om je lezing of workshop alvast aan te melden bij ons. Wanneer de aanmeldperiode gesloten is maken we het definitieve programma bekend.

We kunnen altijd wel wat hulp gebruiken op het festival ! Wil je ons ondersteunen met het bijhouden van de website of social media ? Of wil je een rol als coördinator op het festival ? Wil je workshops begeleiden of helpen met opbouwen of afbouwen ? Ben je fotograaf of kun je ons op een andere manier ondersteunen ? Meld je aan, dan nemen we snel contact met je op !

Wil je graag mensen motiveren en inspireren met jouw kennis en diensten? Meld je dan vooral aan voor een standplaats op ons festival. Je kan een plek kiezen in een van de volgende thema's : ontspannen, bewustwording, festivalmarkt, muziek, bewegen of kinderen. Let wel : er zit een maximum aan het aantal deelnemers per thema.

Op de food plaza staan allerlei foodtrucks en winkeliers die gezonde voeding verkopen. Sta jij er ook bij ?

Muziek is niet weg te denken op het festival om zoveel mogelijk mensen te laten genieten en te ontspannen. Ben jij een artiest of heb je een band die een mooie bijdrage kan leveren ? Meld je dan nu aan !